GTA Total Românesc V2

Informații despre mod

GTA Total Romanesc V2 este un mod pentru GTA San Andreas făcut de către Calvin Kenzo și lansat pe data de 18 iulie 2010. Din puținele informați găsite pe forumul acestui mod am ajuns la 3 idei în legătură cu originea “V2” din nume.

Prima ideie este bazată  pe faptul că autorul vorbește pe forum despre cum GTA Bucuresti este primul mod cu tematică de gta românesc pentru GTA San Andreas, tot în acestă postare vorbește despre cum a folosit anumite mașini din GTA Bucuresti pe care le-ar fi “fixat” și adăugat în GTA Total Romanesc V2,  tot odată specifică faptul că jocul ar fi avut probleme atât tehnice cât și la seed-ul de torent de aici putem deduce prima ideie cum că autorul a luat GTA Bucuresti ca sursă de inspirație și a vrut să facă un mod pentru GTA San Andreas cu tematică românească mai bun,  de aici originea de v2 care ar fi un mod ce probabil vrea să fie mai bun ca GTA Bucuresti.

A 2 a ideie în legătură cu originea numelui ar fi că autorul ar fi început în trecut o tentativă de GTA Total Românesc care după un anumit timp nu i-ar fi plăcut cum a ieșit și ar fi început un alt proiect pe care l-ar fi numit GTA Total Romanesc v2 .

A 3 a ideie este bazată că după lansarea modului, au existat diferite probleme, modul venind într-o arhivă care conținea doar fișierele modificate, similar cu GTA Bazooka, deci pentru al juca era nevoie de o copie de GTA San Andreas peste care să se puna modul. Pentru a remedia problemele care au apărut după lansare, autorul a făcut o arhvia cu câteva fixuri separat, de aici venind a 3 a ideie, pe data de 1 septembrie 2010 modul a primit reupload, versiunea respectivă  find stabila fara probleme,  probabil de aici și vine acest “v2”.

Ce-l mai probabil prima ideie este sursa acelui “v2”, pare mai realistă față de restul, asta în condițile în care nu am găsit nici o explicație pentru acel v2 și nu am găsit numele modului trecut fără el nici unde.

Modul are în mare parte schimbate vehiculele, câteva arme, niște texturi, efecte si încă câteva lucruri mărunte. Într-o comparație cu GTA Bucuresti, GTA Total Romanesc v2 pare un mod mult mai arcade din cauza efectului de fum pe care mașinile îl au pe lângă asta GTA Bucuresti se simte ceva mai realist si mai bun.

Forumul modului: gta-kenzo.forumhit.ro

Blogul modului: kenzo-zone.blogspot.com

Gameplay

Cerinţe minime de sistem:

  • Procesor: de 1.4 GHz Intel Pentium 4 sau AMD Athlon XP
  • Memorie Ram: 384 MB
  • Placă Video nVidia 5500 FX sau mai performanta (192 MB)
  • Placă de sunet + drivere compatibile DirectX 9.0
  • Spațiul liber de stocare minim: 6 GB (Jocul are 5,70GB)
  • Sistem de operare: Windows 2000/ME/XP

GTA Total Romanesc 2

 

 Este un mod romanesc cu toate masinile romanesti din perioada in care am inceput pana cand am terminat modul. mai multe detali despre proiect,asistenta si autorii masinilor pe:

 

                                                     www.gta-kenzo.forumhit.ro

4.5 2 votes
Evaluează articolul
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments