GTA Vice City Romania 2006

Informații despre mod

În primul rând acest mod a fost unul pierdut, ne fiind găsit de ani de zile, totuși pe un live de a lui Claudiu Florea un abonat pe nume Michi i-a dat un link de la jocul original, datorită lui acest mod este disponibil pentru toată lumea din nou!

GTA Vice City Romania 2006 este un mod pentru GTA Vice City ce probabil a fost lansat în anul 2006 după cum îi zice și numele, din păcate autorul nu este cunoscut iar înformațile despre acest mod nu există, tot ce stim despre el este ce se află în folderul jocului.

La bază este un GTA Vice City ce folosește un mod numit New Vice City 2004 ce modifică scriptul jocului, pe lângă asta mai are și mapping custom, deasupra orașului aflânduse mai multe structuri ce au rol de rampe pentru a sări cu mașina, în principiu modul este unul tipic perioadei de început al modurilor de GTA Vice City, în perioada respectivă majoritatea modurilor fiind făcute pentru amuzament. Principalul motiv pentru care acest mod se află pe site este pentru că are limba română ca limbă de bază a jocului, lucru care ne dă de înțeles că probabil autorul era român. Pe lângă asta ar mai fi câteva mașini românești, puține cei drept, dar pot fi luate în considerare ca ipoteză că autorul era român, mașinile sunt: Dacia 1300, Dacia Solenza, Dacia Logan 2004 și un Roman Diesel. 

De asemenea numele de “Romania” venea la pachet cu modul original fiind numit GTA Vice City Romania, anul 2006 este adăugat conform mărturiei lui Claudiu Florea care a copilărit cu acest mod și susține ca el avea trecut modul drept “GTA Vice City Romania 2006”.

Pentru articol a fost făcut un concept de logo de către Claudiu Florea, modul ne având un logo propriu.

Gameplay

Cerinţe minime de sistem:

  • Procesor: 800 MHz Intel Pentium 3 / 800 MHz AMD Athlon / 1.2GHz Intel Celeron sau 1.2 GHz AMD Duron
  • Memorie Ram: 128 MB
  • Placă Video: 32 MB video + drivere compatibile DirectX 9.0 („GeForce” sau mai buna)
  • Placă de sunet + drivere compatibile DirectX 9.0
  • Spațiu liber de stocare minim: 2GB (jocul are 1,75 GB)
  • Sistem de operare: Windows 98 / 2000 / ME / XP
4.5 2 votes
Evaluează articolul
Subscribe
Notify of
guest
1 Comentariu
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Robin

Capodopera